NYT! Landshold i 6+

14054553_10154350511663847_261617685953788091_o

Ved Nordisk Mesterskab i Danmark d. 29.9.17 – 1.10.17 vil der blive afholdt landskamp i 6+. En battle mellem de 4 nordiske lande – hvem kan stille med de bedste grupper, par eller andre 6+ konstellationer???

De danske udtagelseskriterier til denne landskamp vil være:

  • 6+ landsholdet udtages på baggrund af de landsholds-udtagelsesstævner, der annonceres på hundeweb. Dog tæller kun resultater fra konkurrencer, hvor godbidder og legetøj ikke er tilladt i 6+ klassen.
  • En gruppe regnes som ‘samme gruppe’, når den består af samme medlemmer – skiftes et medlem ud, regnes det som en ny gruppe og gruppen får en ny placering i udtagelses-regnskabet.
  • Danmark kan stille med 1 eller 2 grupper til landskampen. Hvor mange grupper der udtages afgøres, når vi ser hvor mange, der stiller op til udtagelsen. Som udgangspunkt vil vi gerne udtage 2 grupper.
  • 6+ Landsholdet udtages senest 3 måneder før NM ud fra resultater fra de landsholdsudtagelser, der har været i 2017 indtil da.
  • Udtagelsen vil foregå i dialog med de aktuelle kandidater, således at der ikke opstår usikkerhed om hvordan vi undgår samme musik begge dage mv.

Da landskampen ikke er et officielt mesterskab, giver DKK desværre ikke tilskud til 6+ landsholdet, men da konkurrencen afholdes på dansk jord, håber vi, at I alligevel vil have lyst til at repræsentere Danmark og give de andre nordiske 6+’ere baghjul 😉

6+ landsholdet skal kunne vise 2 forskellige koreografier ved NM – enten kan det være 1 gruppe, der viser to koreografier eller 2 grupper, der viser hver sin koreografi. Der må ikke bruges samme musik til begge koreografier og musikken må være max. 3 minutter lang.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Landshold og mesterskaber. Bogmærk permalinket.

Et svar til NYT! Landshold i 6+

  1. Pingback: Landsholdskvalifikation 2017 – vigtige datoer. | dogdancing.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s