IEC SUMMER CAMP GÅR HTM & FREESTYLE AMOK!

Indog Elite Center har for alvor sat HTM og Freestyle på programmet ved Summer Campen 2017! Det bliver et 6 dags arrangement hvis lige ikke er set i Danmark!

29. og 30. juli 2017: Dobbelt HTM og Freestyle konkurrence med alle klasser begge dage (inkl. færdighedsprøver begge dage). Begge konkurrencer er landsholdsudtagelse.
Dommerpanelet ved konkurrencerne bliver et mix af danske og europæiske dommere.

D. 31. juli og 1. august 2017 underviser belgiske Jules O’Dwyer i Freestyle og russiske Polina Ilina underviser i HTM.

Ingen af disse instruktører behøver nogen særlig introduktion, men skulle der alligevel sidde en eller anden, der er gået glip af nogen af verdens mest berømte ekvipager inden for dog dancing, så kommer her en præsentation:

Jules O’Dwyer kommer oprindeligt fra England, men er bosat i Belgien og har gennem en årrække repræsenteret Belgien ved de store internationale mesterskaber, hvor hun næsten konsekvent er på præmie-skamlen i de individuelle konkurrencer. I 2015 blev hun berømt også uden for freestyle kredse, da hun vandt Britan’s Got Talent med sine underholdende hundeshows. Jules træner servicehunde, førerhunde og hunde til film og TV. Hendes erfaring med træning er second to none. Jules underviste også ved IECs Summer Camp 2016 og hendes kurser var ekstremt populære – både fordi Jules har en viden ud over det sædvanlige, men også fordi hendes humor og personlighed går lige i hjertet på de fleste.

Polina Ilina er vel nok verdens mest succesfulde HTM handler. Hun har trænet ikke mindre end 3 hunde op til at vinde individuelle medaljer ved de store internationale mesterskaber. Hun er regerende verdensmester i HTM og vandt individuel HTM bronze med en Alaskan Malamute. Polinas hunde arbejder med en misundelsesværdig lethed og en præcision.

2. og 3. august 2017 underviser Lucka Plevová fra Japan i Freestyle.
4. august 2017 underviser Lucka Plevová i Frisbee.

Lucka var det helt store samtale-emne ved Crufts 2016, hvor hun kom som en fuldstændig ukendt handler fra Japan og gik helt til tops i den internationale finale med et tempofyldt og ekstremt præcist program.

Lucka har erfaring fra både Freestyle og Dog Frisbee og det giver hende indsigt i indlæring af tricks, som vi slet ikke er vant til at se inden for freestyle-verdenen.

Yderligere info om Summer Campen 2017 på Indog Elite Centers hjemmeside eller ved at skrive til iec@indog.dk

Du kan også følge med på Indog Elite Centers facebook-side.

Der kommer yderligere info disse steder i løbet af uge 34

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Færdighedsprøve, Konkurrencer, Kurser, video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s