Vil du repræsentere Danmark ved DOGDANCE WORLD DOG SHOW 2015?

OBS! Pr. 15.4.2015 har Italiensk Kennel Klub meddelt, at hvert land kan sende 3 deltagere til konkurrencen!

I forbindelse med World Dog Show i Milano, har den italienske kennel klub valgt at inviterer til et anderledes VM end vi ellers kender det. Der skal ikke sendes et landshold afsted, men kun en enkelt hund og handler fra hvert land og kun i Freestyle.

Den hund, der skal repræsentere Danmark ved WDS i Milano, skal være over 24 mdr. gammel, være FCI stambogsført og det må ikke være en tæve, der forventes i løbetid midt i juni 2015, da løbske tæver ikke kan deltage.

Konkurrencen bliver afholdt fra d. 11. – 14. juni – der er meget mere information, hvis du klikker her!

Vi leder lige nu efter Danmarks repræsentant til denne konkurrence, så har du en hund, der lever op til ovenstående krav og som har et godt Freestyle program at stille op med og har du lyst til at rejse til Italien og deltage i 1st DOGDANCE WORLD DOG SHOW 2015 TROPHY konkurrencen, så send en mail til Hanne Madsen på hama@dkk.dk senest 1. maj kl. 8 om morgenen. Send gerne (men det er ikke et krav) link med til en video af det Freestyle program, som du gerne vil stille op med i Italien.

Du skal ikke være i en bestemt klasse eller have resultater opnået inde for en bestemt periode, men det forventes, at du har konkurrence erfaring, så hunden er rustet til den uro og virak, som må forventes ved en stor international konkurrence.

Hurtigst muligt efter 1. maj, vil HTM udvalget udvælge den hund, der skal repræsentere Danmark ved konkurrencen. De ekvipager, der har søgt om at komme afsted til konkurrencen, vil få svar pr. email snarest efter 1. maj.

Tilmeldingsgebyret til konkurrencen dækkes af DKK, da det er et FCI mesterskab og der gives et tilskud på kr. 1500 til rejsen.

Milano WDS

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Landshold og mesterskaber. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s