1st DOGDANCE WORLD DOG SHOW 2015 TROPHY – FREESTYLE

Milano WDSI forbindelse med World Dog Show i Milano, har den italienske kennel klub valgt et anderledes VM end vi ellers kender det. Der skal ikke sendes et landshold afsted, men kun en hund og handler og kun i Freestyle.

Den hund, der skal repræsentere Danmark ved WDS i Milano, skal være over 24 mdr. gammel, være FCI stambogsført og det må ikke være en tæve, der forventes i løbetid i august 2015, da løbske tæver ikke kan deltage. Den skal være vaccineret i henhold til italienske regler.

DKK skal tilmelde deres repræsentant senest 18. april og italiensk kennel klub beder om, at de enkelte lande afholder et udtagelsesstævne inden da, hvor deres repræsentant udvælges. DKK har derfor valgt, at det danske udtagelsesstævne bliver de to konkurrencer i Rønde d. 4. april 2015. Sidste tilmeldingsfrist til disse er 16. marts 2015.

Danmarks repræsentant i freestyle konkurrrencen ved WDS i Milano bliver sammenlagt bedste hund i Freestyle klasse 3 ved de to konkurrencer i Rønde d. 4. april 2015.

Vinderen af FS klasse 3 med et bestået program får 5 Milano points.
2. Vinderen af FS klasse 3 med et bestået program får 4 Milano points.
3. Vinderen af FS klasse 3 med et bestået program får 3 Milano points.
4. Vinderen af FS klasse 3 med et bestået program får 2 Milano points.
5. Vinderen af FS klasse 3 med et bestået program får 1 Milano points.

Ved pointlighed vinder den hund, der har det højeste gennemsnit i fortolkning sammenlagt fra de to konkurrencer.

Den ekvipage, er har flest Milano points, når de to konkurrencer er gennemført, bliver tilbudt at repræsentere Danmark i Milano. Ønsker nr. 1 ikke at rejse, tilbydes nr. 2 pladsen. Ønsker nr. 2 ikke at rejse, tilbydes nr. 3 pladsen. Osv. indtil Danmarks repræsentant er fundet.

Deltagere i Freestyle kl. 3 bedes på forhånd have overvejet, om det ønsker at rejse til Milano, da der ikke er lang tid til at få tilmeldingen i orden efter konkurrencen.

Der er ikke umiddelbart lagt op til nogen reserveordning, hvis et lands repræsentant skulle blive forhindret i at deltage. DKK er i øjeblikket i færd med at undersøg muligheden for at sende en reserve.

Yderligere info her!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Landshold og mesterskaber, Regler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s